2011 m. sausio 24 d., pirmadienis

Valentino dienai artėjant

Sunkiai man sekas startuoti su šiuo Blogu, mat kažko neleidžia normaliai patalpint nuotraukų, tad ir ankstesnį įrašą laikinai paslėpiau... Daug kam kyla klausimas, kodėl apskritai man reikėjo antro dienoraščio, juk ir pirmam laiko neturiu... Tiesiog reikėjo, kad sudėliočiau šiųmetinius rankdarbius į vietas, kad pati rasčiau tai, ką darau, ir kad kitiems parodyčiau, iš kitų pasimokyčiau ir tobulėčiau. Tikiuos, kad visos labiau prityrę skrebukės ar karoliukų vėrėjos netingės pakomentuot ir padėt man augti...

Kodėl PassionMe? Todėl, kad negaliu pamiršt tos kavos skonio, kad vien apie ją pagalvojus, aš prisipildau energijos ir noriu bėgt, noriu lėkt... Pizza Jazz būtinai turėtų ją kiekvieną vasarą susigražint į savo meniu, nes ji tikrai nepakartojama!

Šiandien apie atvirutes. Iki šiol jas dariau galvodama apie asmenį, kuriam darau. Bet šiemet sumasčiau jas daryt "belekam". Iš pradžių buvo sunku, per daug abstarktu ir be dvasios, be jausmo. Bet vėliau įsivažiavau. Norėjau padaryt kelias atvirutes, kurias pamėginčiau parduot. Bet... siuvinėt atvirutę užtrunka begales laiko (nuo 2 iki 6 val.), o labai daug iš to neuždirbsi, tad galiausiai dariau jas tiesiog tam, kad daryt :)

Keletas atviručių, daugiausia siuvinėtos, kurias padariau būtent artėjančios meilės dienos proga...

Pirmoji, kurios ėmiaus nuo pat sausio 1-osios. Mano nuomone, labai pavykus. Ir... pirmoji ir vienintelė, kurią pavyko parduoti Etsy!!! Bet apie tai vėliau - kada nors...
Viena pažįstama užrodė, kaip vieno skylamušio pagalba pasidaryti "raukinukus". Labai knietėjo išbandyt naująją techniką, tad netikėtai gavos tokia "raukinuota" atvirutė.

Dar žurnale užmačiau neblogą idėją - pakabintus ant širdučių kristaliukus, tad pamėginau ir tai:


Dar viena ryški ir spalvota atvirutė su dviem įsimylėjusiom širdutėm:


Mažų atviručių trio - šios yra mano favoritės, kol neatsirado geresnių už jas :) Skirtingų spalvų siuvinėtos širdutės, įkvėptos prancūziškos elegancijos...

Pirmą kartą siuvinėjau ant tamsios AIDOS. Buvo gana sudėtinga, kažkaip vargo akys, bet rezultatas nenuvylė. Gavos atvirutė, orientuota į vyrus:


Ir paskutinioji - irgi šiokia tokia naujiena, nes siuvinėdama panaudojau karoliukus, kurie tikrai pagyvino patį siuvinuką:
Detalės iš arčiau:

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą